15. jan, 2016

-28 grader

Idag har jag unnat mig en ledig fredag, kändes som jag behövde det efter en intensiv vecka med massor av jobb och eftertanke.När jag gick upp och tittade på termometern så visade den - 28 grader, så det var helt klart myggfritt ute😲. Jag gick en sväng runt ön på sjön ( Toftan) och tog lite nya fina kort på mitt bus, tror han tyckte det var kallt även han, fick is under tassarna och ville gärna gå hemåt🐾🐾. 

Jag och Sara åkte sedan en tur till Borlänge för jag hade bokat tid för att göra fransk manikyr, vid Green Studio Nails i Kupolen. Har aldrig gjort detta förut, men det blev riktigt bra så det var nog inte sista gången😊🌟. Jag fick ju ett presentkort av min dotter i julklapp så klart man måste testa detta med manikyr💕. 

Mina tankar idag går dock till min älskade syster Malin och hennes hund Nisse. Idag fick de ett defenitivt besked att Nisse som är en 5 årig flatcoated retriever har en elakartad cancer och prognosen ser inte allt för ljus ut idag😢😢. Är så ledsen över detta, Nisse är en av de finaste hundar jag vet och han är även Zunes bästa buskompis. Det bara knyter sig i magen då jag vet själv hur jävligt det är när de fyrbenta familjemedlemmarna blir sjuka och man måste ta så många tråkiga beslut. Det är inte lätt att vara stark då😢😢. Önskar att det var lite närmare mellan mig och Malin helst när sånt här händer, så man kan lyssna och vara mer närvarande, känns lite långt bort idag😢. För mig är han en stor stjärna och det kommer han alltid vara oavsett vad som nu sker framöver✨✨💥 

kram alla, och ta hand om er❤️