8. jan, 2016

Väldigt trött idag

Usch, vad trött jag var när jag vaknade i morse kändes som jag inte sovit en blund på hela natten😥. Fick även den stora äran att gå ut till hästarna för att fodra och lägga på lite vintertäcken innan det var dags att åka till jobbet. Tur i alla fall att det är fredag idag och att dagen på jobbet började med samplaneringsmöte med några kollegor och massor av kaffe.

Skulle sedan åka och hämta en annan kollega för jobb med en rapport som ska in den 18 januari, och jag jag höll på att åka vilse innan jag hittade på Lustknopps hemtjänst som vi bestämt att mötas upp, visst har jag dåligt lokalsinne men nog var jag mer förvirrad än vanligt då jag ändå har varit där flera gånger förrut😲, jag behöver nog lite mer sömn tror jag så det blir nog tidig kväll idag!! På lunchen idag gick jag och Zune upp till Arken Zoo för att väga honom och dagsvikten var 33 kg så han är helt perfekt. Köpte även med en ny pipleksak åt honom som han fick bära ner till Norslunds hemtjänst, så stolt när han fick bära hela vägen min fina kille. Idag kommer även Sara hem ska bli kul att få träffa henne igen, och höra hur veckan i Karlstad har varit.

I helgen ska vi fortsätta att jobba med badrummet så att det blir klart, Janne håller nu på med rörmontering så att vi får vatten till handfatet. Lägger upp lite bilder på detta när allt börjar bli klart, ska även ta och köpa lite nya krokar, tvålkopp samt lite nya handdukar så det blir extra fräscht😀.

Ha en trevlig helg!!