11. dec, 2015

Fredag igen

Då var det fredag igen, veckorna går så fort känns som det är bara måndag och fredag hela tiden och det som är emellan bara rusar iväg, skönt ibland att skriva lite så man får reflektera lite vad man har gjort eller ska göra.. Idag har mina anställda i övre Norslunds gruppen haft Luciafika för våra kunder, och det blev riktigt lyckat👍. Enkelt och bra med  riktigt hembakat gofika och en trubadur som sjöng och spelade😀. Är så roligt att de engagerar sig och gör det lilla extra för våra kunder ibland, och speciellt nu till jul så alla får en liten känsla att det snart är jul❤.

Denna helg kommer nog bestå mycket av hästar och ridning, vi har helgen i stallet med in och utsläpp samt luncher och Sara ska på läger för Emma Mattisdotter både lördag och söndag så det blir några turer till Vika Strands ridhus. Ska försöka att titta när Sara rider i morgon lördag tror inte jag hinner på söndagen. Jag ska även ta och åka till stan i morgon em för att köpa julklappar till mina goa släkningar i söder, Sara ska nämligen åka till kusinerna Hanna och Matilda nästa helg och det vore bra om vi kunde byta lite julklappar när hon ändå åker ner😀

Söndagen så ska jag och Janne åka till Siv Högnäs Karlsson och Kennel Goldwork för att trimma Zune inför utställningen som är annandag Jul i Mora det´ ska bli kul att få träffa Siv igen och se alla hennes fina hundar och prata lite hundar. Hade även planer att vi skulle hinna julpyssla lite och planera för hur vi vill ha det till julafton, men vi få se vad vi hinner med...😲.

Skriver lite mer efter att ha sett Sara rida i morgon och ska även försöka ta lite fina kort på mitt dreamteam och lägga ut, var så längesedan jag såg dem rida nu.... så jag längtar att se hur det är tillsammans nu. Brukar ju mest vara med nu när Emma tränar Glitter på månadagar och det går ju även det hur bra som helst.

Ha en bra fredag och ta hand om varandra❤