9. dec, 2015

Mål 2016

Har försökt att summera året och börjar planera det jag vill hinna med nästa år det vill säga 2016😊. Detta år har varit lite trögt och har inte riktigt varit i form själv utan det har varit lite motgångar samt två av mina trogna fina älsklingar Sven och River lämnade jordelivet😢. Måste nu försöka få tillbaka lite energi för sådant som jag vill göra och som gör mig på bra humör😊. Det blir så klart mycket pyssel med Zune och de mål som jag vill att vi ska ha i år är:

1. Grundkurs i Apportering med Sara Wester som startar i mars 2016, och kanske lite extra träningar efter det, och om det känns som vi är redo så kanske vi startar en jaktprov för nybörjare men det blir som ett bonusmål i så fall...

2. Det blir 5 utställningar nästa år två inofficiella och tre officiella, ett måste blir i Alfta som är i augusti för jag tyckte verkligen om den utställningen, blir även kanske i Sunne och Kungsbacka med syster Malin och hennes fina flattar🙂.

3. Träning för öppenklass i viltspår och även att Janne går en öppenklass i viltspår. Vore så kul om han fixade detta och jag tror jag de gör bara det blir lite mer "på" i spåret😲. Men detta med viltspår är mer Jannes och Zunes mål, men jag får nog peppa lite där så det blir träningar och anmälningar till det som de faktiskt tycker är roligt bara de är på plats😉.

4. Tror även att jag ska hänga på min duktiga syster Malin på lite hundäventyr, få se vad det blir😜 roligheter, och återkommer om vad lite längre fram när vi har planerat klart...

I lydnads delen ska vi jobba med stadgan, han måste bli mer fokuserad på mig vid störningar och vänta när det är roligheter på gång som apportering och sök Zune blir så ivrig så matte har fullt sjå att hålla tillbaka honom och det är inte ok och har även en tendens att pipa ibland och det måste vi även försöka att jobba bort.. Hade däremot önskat lite mer på i viltspåret där han går väldigt sakta men fixar spåret bra, har tränat för öppenklass spår med honom hösten 2015 och det har han gått bra. Så lite mer fart där vore ett plus😊. Sen får vi se om det blir en hund till hösten/ vintern 2016 eller om det blir först 2017, det måste kännas rätt och att Zune är redo att vara "stor" kille😜. Måste då säga att jag har börjat längta efter en Bosse.

Mina  egna mål för året blir nog att starta året utan socker i 100 dagar (förutom fredagar då jag vill få kunna ta ett glas vin eller två, annars blir det bra tråkigt😆, ska nog köra en utrensning av slaggprodukter med fasta några dagar för att starta året bra😜.. Sen önskar jag att jag kan börja jogga igen och lägga upp lite träning, har varit slapp detta år och bara måste göra något med denna kropp för att må bättre. Ett annat mål som jag velat göra ett tag är att ta jägarexamen, vore verkligen så kul att klara det och även skjuta upp😁, men det får bli till hösten. Känns som det får räcka med mål för nästa åroch fixar jag dessa utmaningar eller i alla fall försöker så blir jag lite stolt över mig själv☺️. En annan sak som jag verkligen ser framemot nästa år är att få åka med Janne till Barcelona bara jag och han😊. Det var verkligen jätte längesedan vi gjorde något bara vi två, och jag tror att det kommer bli jätte kul med lite äventyr bara jag och Janne❤️.

Vill även tipsa om en bra blogg och det är min syster Malin´s adressen dit är: www.iurochskuur.blogg.se  🙂

Ha en bra dag!!