3. dec, 2015

Ljusparty

Igår hade jag ljusparty hemma i Lövänget och de som stod som arrangör var Partylite. Jag hade bjudit hem lite grannar och några av mina stjärnor från jobbet. Köte en del votivljus och teljus med doft när jag hade helt slut på dessa. Köpte även ljus som luktade lite jullukt så det blir spännande när de kommer tror det var lagerblad och mysk i det ljuset så vi får se hur bra lukt det blir😉. Mysk gillar jag ju i och med att jag köper en del produkter från Body shop med den lukten och lagerblad har jag inte riktigt koll på hur det kan lukta som ljusdoft..

Extra glad blev jag när jag fick en hel korg med julgodis av mina stjärnor från jobbet, blir så glad när jag får lite uppskattning är ju inte så ofta man får det som chef/ledare utan de är mycket att bara ge. Så jag blev lite bortskämd igår av dem och jag blev väldigt glad❤. Hoppas nu att vi alla får ljusen innan jul så det blir mycket ljus på julafton och goda dofter..

I helgen ska jag, Janne, Ulla och Kent åka till Ullared för lite shopping, vi har även hyrt en stuga så vi sover över mellan lördag och söndag. Blir lite kul tycker jag och Ulla i alla fall, vet inte riktigt hur karlarna känner men det blir nog bra med det de ska få äta och dricka lite gott och så blir det lite kortspel på kvällen det vill säga vår egen version av poker "52"  som vi spelade i somras när vi var i Norge😀. Det är tre byten och vi spelar väldigt länge 😲.

Har fått Saras och Eriks inköpslista så jag får nog börja med min och Jannes i kväll så det  blir nog lite att shoppa på lördag!!🙂.

 

Ha en bra dag alla!!😀