10. nov, 2015

Shopping på stan med Sara

I lördags var Erik och Janne iväg till Friends arena och tittade på Monster Jam, stora bilar som racar med varandra och det låter väldigt coolt tycker de som var och tittade. Jag och Sara var hemma för att sköta våran helgjour med hästarna och så hann vi in på en liten tjejtur till stan för att shoppa och äta lite god lunch. Det är inte så ofta vi hinner med att bara vara mamma och dotter nu för tiden, så jag njuter verkligen de gånger de händer❤. Vi var först in på foto A-bild för att göra lite kopior från studenten som inte har blivit av samt några förstoringar, behöver byta ut lite bilder på vardagsrumsväggen har ju bara bilder på när mina goa barn var små😲. Till Sara köpte vi en ny jacka av märket Everest på Stadium och hittade en färglad mössa till, så nu tror jag inte hon fryser i Karlstad under denna vinter i alla fall. Jag köpte även ett par nya lakan till min och Jannes säng, vi köpte en ny madrass för ett par veckor sedan och madrassen är något större än den vi har haft tidigare så de lakan jag har haft blev för små. Hade turen att det var clubdagar på Hemtex så det var 25 % rabatt för dem som var medlemmar och det var ju jag naturligtvis😀. Efter shoppingen gick vi till Tzatziki i stan för lunch och det var verkligen gott, var längesedan jag var dit. Sara åt en jätte god kycklingsallad och själv tog jag grillade kycklingspätt med klyftpotatis och tzatziki, så gott och mysigt. Rida på Glitter hann Sara med även denna dag, och de är så fina tillsammans. Glitter var något slö i traven men galoppen var jätte fin, avslutade med lite bomträning så Glittran fick göra lite annat än dressyr det brukar hon tycka är roligt att få både trava och galoppera över.

Kvällen fick jag tillbringa ensam för en gång skull, Sara skulle iväg till kompisar och de andra skulle komma hem sent från Friends arena. Jag hann faktiskt en hel del från att städa i huset, promenera med Zune samt göra en sluträkning för den huvudman jag har varit godman för under 7 år. Känns skönt att inte längre ha något uppdrag, och kommer nog inte ta några fler framöver, så känns det i alla fall nu.

Farsdags firande han vi med lite grann, vi i vår familj har inte varit så bra att fira denna helgdag som far och mors dag, vi åt lite tårta tillsammans och var en sväng till svärmor på kvällen för hon ville träffa oss för lite fika.  Är nog även dålig på att fira min egna pappa så jag får skärpa mig lite, men jag tror att hans andra dotter Malin var och hälsade på 🙂, så jag får göra något till nästa farsdag istället.. Får nog skärpa mig när det gäller att fira, tyckte det var så kul förrut att fira saker men det har varit dålig motivation för detta utan allt har bara fått flyta på under detta år.... Blir nu att planera för Jannes 50 års dag som är nu den 27 november och det känns som jag har rätt mycket att göra innan den dagen infaller😲, men det ska nog bli bra har ordnat med en väldigt bra födelsedagspresent i alla fall...

Jag tror och hoppas att 2016 blir en mer roligt år, känns som det finns mycket att se fram emot😀.

Blir ett foto idag på mig för en gång skull och min älskade lilla bus Zune. Han ger mig verkligen mycket ++ energi och är så glad att han är hos oss❤.

 

Kram på er❤