9. okt, 2015

Fredag igen

Då var det fredag igen och det känns inte så dumt. Sara kommer hem från Karlstad över helgen och tar hand om sin Glitter, vilket känns skönt att hon blir riden och ompysslad av sin ordinarie matte. Så till kvällen blir det nog lite fredagsmys med familjen, vilket jag tycker är helt underbart🙂.

Idag tog jag mig en tur ner till centrum av Falun för att göra ett besök till Hemtex, när det var en hel del rea där och det blev lite inköp. Det blev två gardiner (kappor) där en av gardinerna ska vara i "Eriks" gamla rum, fyndade även två mattor och ett par handdukar till toaletten. Totalt blev det endast 600 kr så det kändes som jag hade fått en hel del för pengarna!! Så idag ska jag hem och inreda lite vilket inte händer så ofta 😲.

Tog även ett beslut idag att jag ska avgå som supleant vid Golden Retriever klubben, känns inte som jag inte fyller någon funktion där utan som är med i styrelsen har varit med och vet vad som ska göras och jag har väl heller inte gett det en ärlig chans när inte tiden har funnits. Men Golden Retriever klubben överlever säkert utan mig och jag kan istället jobba på med jag har och inte känna dåligt samvete att jag inte deltar. Målet nu för vår del det vill säga Zunebus och mig är att gå klart jaktlydnadskursen för Sara Wester i Morgårshammar och i Novmeber ska jag ställa Zune i Rättvik så det känns som vi har att göra ändå.

Ha en trevlig freda❤.