13. maj, 2015

Sen skogspromenad

Denna dag var lång och intensiv och lilla Zune bus fick vara hos dagmatte vid Lilltorpet. Själv satt jag på ledningsmöte halva dagen, sushi lunch med trevliga kollegor och em bjöd på möte vid företagshälsovården och mycket jobb med att hitta vikarier på rad till sommaren. Norslunds hemtjänst har tyvärr haft sena avhopp på grund av att semestervikarier har hittat andra arbeten😠. Detta är inte så kul när man får sena avhopp, när både jag och mina gruppledare har lagt ner mycket jobb på schema och planering för sommaren, men det är bara att tänka positivt så går även detta att lösa 😲. Var helt slut när jag kom hem och hade inte lust till mycket, men jag och Janne tog en långpromenad i skogen hemma i Lövänget tillsammans med Zune, vilket var väldigt skönt och avkopplande. Jag hade med mig visselpipan och en dummies, så det blev lite apporteringsträning med inkallning (med visselpipa). Gick riktigt bra, han kommer nu snabbt in och lyssar till visselpipan när han ska in till mig. Provade även att lägga en dummies rakt bakom Zune för att prova kommandot ut med ett blås i visselpipan och tecken för ut, han fattade inget alls först men med lite hjälp från matte så gick det med. Duktiga kille!! Har även beställt en ny spårsele som Zune ska ha på spårkursen, den vi har är inte helt bra.

Det blev en från Björkis, SPÅR OCH PROMENADSELE reflex i bröstband
                  Storlek: Stl 5, Bröstomfång ca 72-85 cm
Färg: Camouflage

Bild kommer när vi fått hem den🙂.

Jag får så mycket positiv energi när jag är med mitt lilla yrväder, tänk att en hund kan vända en dag som har varit tung och arbetsam till att man är väldigt glad❤.

Ha en bra dag alla, och nu vill jag ha lite mer sol och värme!!

Titta även in vid fliken kurser och träningar har skrivit lite om Janne och Zunes viltspårskurs i måndags och vad vi bör träna på till nästa måndag...