Välkomna till min hemsida och blogg

Hej, och välkomna till min blogg jag kommer att skriva en hel del mina hundar Zune, Bozze, Lazze och deras äventyr, träningar och även om det blir utställning/prov i någon form. Jag kommer även berätta lite om vad vi gör för kul/äventyr i min lilla familj och sist men inte minst om min egna träning så att jag orkar hänga med buz grabbarnas tempo i skog och mark😀.

Jag som kommer att skriva heter Åsa och är 53 år och bor i Sundborn som ligger i Dalarna. Till vardags jobbar jag som sektionschef vid Vård och Omsorgsboende i Falu Kommun. Fritiden spenderar jag mycket med familjen som består av man Janne och två vuxna barn som heter Erik och Sara. Familjen har haft hund i mer än 28 år, och vi har hållt oss till rasen Golden Retriever hela tiden. Jag bara älskar den rasen, lojal, arbetsvillig samt ett hjärta av guld. Janne och jag tränar och utbildar våra hundar tillsammans så att de blir trygga, glada och aktiva hundar. Det vi tycker just nu är allra roligast att jobba hundarna i är apportering, viltspår och så klart lydnad. 

 

Blir nog en hel del kort upplagda och tänk på att alla bilder på bloggen tillhör mig, "webban" eller respektive fotograf! ❤

 

 

Sök gärna upp mig på mitt instagramkonto, där lägger jag upp bilder på mina fina Golden killar och det som händer lite i min vardag. Kontot heter: buzbrothers.